Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, με τίτλο «Ίδια μάτια», ο Δήμος Αναστασιάδης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Ζωή Μίχα και το περιοδικό Celebrity και αναφέρθηκε στους ανθρώπους που εμπιστεύεται, τους φόβους τους και το φλερτ.

Ποιους ανθρώπους εμπιστεύεται σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο; «Δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που εμπιστεύομαι για όλα. Έχω ανθρώπους που εμπιστεύομαι πολύ την κρίση τους για κάποια θέματα, για παράδειγμα τα επαγγελματικά και μετά όταν θέλω να μιλήσω για γνωριμίες και σχέσεις απευθύνομαι κάπου αλλού. Δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για θέμα εμπιστοσύνης σε αυτό που θα μου πουν ή αν απλά ψάχνω το πιο εύηκοα ώτα, που δε θα με κρίνουν πολύ αυστηρά. Σίγουρα πάντως, η τελικά απόφαση είναι 100% δική μου».

Τι δε μπορεί να συγχωρήσει με τίποτα; «Να πω κάτι κλισέ; Το ψέμα. Αυτό τις λέξεις μέχρι το βλέμμα».

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος του φόβος; «Να μην μπορώ να κάνω αυτό που με κρατάει ζωντανό, δηλαδή να παίζω μουσική».

Υπάρχει κάτι που θέλει να κάνει και δεν το έχει τολμήσει; «Δεν τολμώ ούτε να το ξεστομίσω… Αλλά το θέλω πολύ. Θα έρθει η ώρα του».

Πως είναι η σχέση του με τις γυναίκες; «Είναι περίεργο αυτό που θα σου πω, αλλά ενώ θεωρώ πως είμαι ντροπαλός και συνεσταλμένος ίσως και λίγο αγοραφοβικός παλαιότερα, η αναγνωρισιμότητα δεν με έχει επηρεάσει στο φλερτ. Πάντα θα βρίσκω τον τρόπο να πλησιάσω, να διεκδικήσω, να μιλήσω, να ακούσω, να αγγίξω. Μερικά πράγματα δεν συμβαίνουν με τη λογική και με το σχέδιο, απλά συμβαίνουν».

Διαβάστε ακόμα:

Δήμος Αναστασιάδης: «Η μοναξιά σου φέρνει θλίψη»

Δήμος Αναστασιάδης: «Πολλά παιδιά από τα talent shows μπορεί να πάθουν κατάθλιψη»

Δήμος Αναστασιάδης: «Έχω συγχωρήσει την απιστία»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store