Σπάνιες έγχρωμες, φωτογραφίες με την Marilyn Monroe έγκυο φέρνει στη δημοσιότητα η Daily Mail υποστηρίζοντας ότι το παιδί δεν ήταν του επίσημου συζύγου της, αλλά του εραστή της!

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τη στενή φίλη της ηθοποιού, Frieda Hull και δημοπρατήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα, πέρασαν… απαρατήρητες και αγοράστηκαν μόνο για 2.240 δολάρια, την στιγμή που άλλα αντικείμενα τα οποία σχετίζονται με την Monroe πωλούνται έναντι μιας μικρής περιουσίας.

merilin-egios-1

Στα εν λόγω ενσταντανέ, που τραβήχτηκαν στις 8 Ιουλίου του 1960 έξω από τα στούντιο της Fox στη Νέα Υόρκη μετά τις πρόβες για την ταινία The Misfits, η θρυλική ξανθιά του σινεμά έχει φουσκωμένη κοιλίτσα και η Hull υποστηρίζει πως οφειλόταν σε εγκυμοσύνη.

Ο νέος ιδιοκτήτης των φωτογραφιών, ο Tony Michaels, γείτονας της Hull, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι εκείνη του είχε εκμυστηρευτεί την μυστική εγκυμοσύνη της Monroe, επιμένοντας ότι οι φωτογραφίες αποτελούσαν απόδειξη ότι ήταν έγκυος. Ωστόσο και αυτή η εγκυμοσύνη, όπως και οι άλλες τρεις που προηγήθηκαν, δεν είχε ευτυχή κατάληξη καθώς η ηθοποιός υπέφερε από ενδομητρίωση.

merilin-egios-2

Κατά την Daily Mail, το παιδί που δεν κατάφερε να φέρει στον κόσμο η Monroe δεν ήταν του συζύγου της, Arthur Miller, αλλά του εραστή της, Yves Montand, του ηθοποιού με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Let’s Make Love και διατηρούσε παράνομο δεσμό.

Ωστόσο, το The Marilyn Monroe Collection διαψεύδει την εφημερίδα δημοσιεύοντας φωτογραφία της ηθοποιού από τα γυρίσματα του Let’s Make Love στα οποία έχει κοιλίτσα, επισημαίνοντας πως είχε πάρει κιλά, ενώ αναφέρει πως, αν και η σχέση της με τον Montand ήταν γνωστή, ποτέ δεν μαθεύτηκε ότι περίμεναν παιδί…

lets-make-love-marilyn-1