Στην εκπομπή «JOY, It’s inside you» φιλοξενήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε για την απόφασή της να πάει στο Epsilon και παραδέχτηκε ότι έχει πουλήσει την αναγνωρισιμότητά της για συγκεκριμένο σκοπό.

«Ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω δυσκολίες για να μπω σε ένα μεγάλο κανάλι με το δικό μου concept. Ένιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια να πάω σε έναν σταθμό που θα μου αφήσει την ελευθερία έκφρασης και αυτό είναι πολύ σημαντικό», παραδέχτηκε στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στην καριέρα της, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Αν σου πω ότι το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν που άφησα τις ειδήσεις και πήγα στον πρωινό καφέ, ίσως τώρα να μην είχα την ευκαιρία να κάνω το Hashtag. Για να κάνεις μια τέτοια δημοσιογραφική εκπομπή έρευνας, πρέπει να έχεις λιώσει πολλά παπούτσια. Εγώ εκμεταλλεύτηκα την αναγνωρισιμότητα που είχα από όλα αυτά τα χρόνια. Ουσιαστικά αυτό πούλησα και όχι το concept στο Epsilon» και εξήγησε: «Πουλάω την αναγνωρισιμότητά μου όταν πρόκειται να κάνω μια συνεργασία. Όταν με προσεγγίζει μια εταιρία για να μου κάνει πρόταση, προφανώς βλέπει ότι έχω 315.000 άτομα στο twitter. Έχω συνεργασίες με εταιρίες. Αλλά το να πάρω ένα φωτογράφο και να πουλήσω την προσωπική μου ζωή δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να μπορεί να με διαψεύσει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με όλα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη:

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελεονώρα Μελέτη στο Σανατόριο της Πάρνηθας: «Έχω κοψοχολιαστεί. Πάμε να φύγουμε»

Ελεονώρα Μελέτη: «Στον ΑΝΤ1 δε με άφηναν να μιλήσω στη Μενεγάκη»

#Hashtag: Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της εκπομπής

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store