Ο Γιάννης Γιοκαρίνης, μίλησε στο «Down Town» Κύπρου για το σοβαρό ατύχημα που είχε και κυρίως για τον άνθρωπο που τον εγκατέλειψε στο δρόμο. Αν τον είχε σήμερα μπροστά του, τι θα του έλεγε; Επίσης, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο «The Voice», στη δημοσιότητα που σου χαρίζει το show αλλά και στην άσχημη οικονομική περίοδο που βίωσε.

«Δεν πήρα μέρος στο «The Voice» για να φανώ στην τηλεόραση ή να μάθουν το πρόσωπό μου τα νεότερα παιδιά που ίσως ξέρουν τα τραγούδια μου, χωρίς να γνωρίζουν ποιος είναι αυτός που τα ερμηνεύει. Αυτό που μέτρησε περισσότερο σε εμένα ήταν η επιθυμία του Μιχάλη (σ.σ. Stavento) που μου είπε ότι με θέλει για βοηθό του. Στο πρώτο τηλεφώνημα τού είπα ότι χρειάζομαι χρόνο να το σκεφτώ. Τελικά, αποδείχθηκε μία φοβερή εμπειρία και για εμένα τον ίδιο, γιατί είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με νέους καλλιτέχνες που έχουν καταπληκτικές φωνές. Δεν κρύβω ότι, πολλές φορές, στο «The Voice» αισθάνθηκα ότι βγαίνω έξω από τα νερά μου. Και μπορώ να πω πως βλέποντας τα παιδιά της ομάδας του Μιχάλη στις πρόβες, να τρέμουν σαν το ψάρι, εγώ έτρεμα περισσότερο, μην τυχόν κάνω λάθος και τα πάρω στο λαιμό μου», είπε ο ροκ τραγουδιστής για το παιχνίδι.

Σχετικά με τις τρικλοποδιές και τα πισώπλατα μαχαιρώματα, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ανέφερε: «Για έντεκα χρόνια δεν κυκλοφορούσα νέα τραγούδια, ούτε εμφανιζόμουν σε μουσικές σκηνές. Ήταν κάτι που επέλεξα, γιατί με είχε κουράσει το star system. Και όχι μόνο αυτό. Είχα κουραστεί και απογοητευτεί από τις μπαγαποντιές και τις τρικλοποδιές των συναδέλφων μου. Είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν σε αυτό τον χώρο. Είδα ανθρώπους να με αγκαλιάζουν και να με φιλάνε και το επόμενο λεπτό να με κατηγορούν στον διπλανό μου, τον οποίο προηγουμένως έθαβαν σε εμένα. Αλλά το χειρότερο είναι ότι είχα αρχίσει να χάνω τον Γιάννη».

Ζούσε πάντα άνετα οικονομικά; «Για κάποια χρόνια ζούσα από τα έτοιμα. Μέχρι που εξαντλήθηκαν. Αυτό που έκανα ήταν να τα βάλω κάτω κι εκεί που θα χαλούσα δέκα δραχμές, ξόδευα τέσσερις. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχα να πληρώσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Αλλά ευτυχώς υπήρχαν κάποιοι φίλοι που με βοήθησαν, δανείζοντάς μου χρήματα».

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έφτασε κοντά στο θάνατο, όταν πριν από ενάμιση χρόνο, κάποιος τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο δρόμο. Αν τον είχε σήμερα μπροστά του, τι θα του έλεγε: «Θα τον συμβούλευα να είναι λίγο πιο προσεκτικός, γιατί είναι πολύ επικίνδυνο αυτό που κάνει. Μόνο αυτό. Δεν μου αρέσει να κρατάω κακίες. Δεν έχει νόημα, αν κάποιος κάνει ένα λάθος, να τον βρίσεις. Αν του επισημάνεις το σφάλμα του με ωραίο τρόπο, μπορεί να το καταλάβει και να το διορθώσει».

Διαβάστε ακόμα:

Είχε Άγιο: Πώς σώθηκε η ζωή του Κώστα Σόμμερ από το παρολίγον μοιραίο ατύχημα;

Η κακιά η ώρα: Το ατύχημα του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στη σκηνή

Μαριέλλα Σαββίδου: Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της μετά το σοβαρό ατύχημα των γονιών της

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store