Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον έρωτα. Τι είναι αυτό που ψάχνει ο ίδιος; «Δεν ψάχνω να αράξω. Αναζητώ συνοδοιπόρο στο ταξίδι. Δεν μπαίνω σε μια σχέση για να μείνω στάσιμος, αλλά για να εξελιχθώ και ελπίζω να το πετύχουμε αυτό παρέα και προς την ίδια κατεύθυνση. Συνήθως όμως δεν συμβαίνει και επέρχεται ο χωρισμός».

Πιστεύει στη θεωρία του «άλλου μισού»; Όχι. Δεν πιστεύω ότι είμαστε μισά τα οποία πρέπει να συμπληρωθούν. Πιστεύω ότι είμαστε ολόκληροι και ότι όλα στη ζωή κάνουν κύκλο. Από την περίοδο της γυναίκας μέχρι την περιστροφή της σελήνης. Το να βρεις έναν άνθρωπο και να εξελιχθείς μαζί του είναι διαφορετικό. Δεν σημαίνει ότι σου συμπληρώνει ένα κομμάτι που σου λείπει. Τα χαμένα σου κομμάτια μπορεί να τα δεις οπουδήποτε, ακόμα και σε ένα φίλο. Απλώς στον έρωτα τείνουμε πιο εύκολα να εμπιστευόμαστε. Και μάλιστα απόλυτα και πολύ νωρίς. Αυτό δεν συμβαίνει στις φιλικές σχέσεις. Στον έρωτα έχεις ανάγκη να νιώσεις απόλυτη εμπιστοσύνη».

Είναι η αναγνωρισιμότητα είναι εμπόδιο στον έρωτα; «Έτσι νομίζω. Είναι πιο δύσκολο να σε εμπιστευτούν. Από την άλλη άμα δεν θες να σε δουν, δεν σε βλέπουν. Εκτός από κάποιες περιπτώσεις μεγάλων ονομάτων και παρουσιαστών που βρίσκονται καθημερινά στην τηλεόραση. Τα εξώφυλλα και οι δημοσιεύσεις είναι μέρος της δουλειάς τους. Είναι κομμάτι της δουλειάς της Ελένης Μενεγάκη, για παράδειγμα, να βρίσκεται πού και πού, αν όχι κάθε μέρα, σε ένα εξώφυλλο. Και το κάνουν και πάρα πολύ καλά».

Έχει υπάρξει αυτοκαταστροφικός στον έρωτα; «Έχω περάσει περίοδο αυτοκαταστροφής. Αυτοκαταστροφικός γίνεσαι ακόμα και όταν επιλέγεις μια σύντροφο ενώ ξέρεις εκ των προτέρων ότι στο τέλος η σχέση θα καεί και θα τσακίσει. Κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ασφάλεια μέσα σε αυτό. Κυνηγούν τη συνθήκη που θα τους κάνει δυστυχείς», δήλωσε στο Εγώ Weekly.

Διαβάστε ακόμα:

Ένας έρωτας που συγκίνησε εκατομμύρια θεατές του Youtube

Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια σειράς αποκαλύπτει: «Έκανα έρωτα με πολλά μέλη του καστ»

Γνωστή ηθοποιός δηλώνει: «Με διέλυσε ένας έρωτας κι εκτότε θέλω να απέχω από το σπορ»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store