Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η Σίσσυ Φειδά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί, το τίμημα της αναγνωρισμότητας, την εικόνα που έχει ο κόσμος για εκείνη και τη συμπεριφορά που είχαν κάποιοι δημοσιογράφοι εναντίον της.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά, αναποδογύρισα το γραφείο και σηκώθηκα και έφυγα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Πλήρωσε την αναγνωρισιμότητά της, καθώς βγήκαν άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής στη φόρα; «Είναι αναμενόμενο και είναι μέρος του “παιχνιδιού”, απλώς εγώ δεν ανήκω σε αυτό το σύστημα όπου όλοι αλληλοχαϊδεύονται, αλληλοπροστατεύονται και δημιουργούν εντυπώσεις για ανθρώπους που δε γνωρίζουν», επεσήμανε στο περιοδικό You και τον Γιώργο Μπέζα και εξήγησε γιατί ο κόσμος έχει άλλη εικόνα για εκείνη: «Γιατί αυτό ίσως εξυπηρετεί κάποιους. Εγώ ποτέ δεν έχω ζητήσει και δεν έχω στήσει κάποιο θέμα, δεν έχω φιλίες και κολλητούς από το χώρο της τηλεόρασης-πλην εξαιρέσεων αλλά και σίγουρα δεν δημιουργώ έχθρες. Οφείλω, όμως, να σου πω ότι η μεγαλύτερη μερίδα των media μου έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Νιώθω τυχερή και τους ευχαριστώ, παρόλο που στη Ελλάδα έχουμε την τάση να θάβουμε ταλαντούχα πρόσωπα και να εκθειάζουμε το μηδέν».

Όσο για το αν της ζήτησαν συγγνώμη κάποιοι δημοσιογράφοι, τόνισε: «Ούτε μου ζήτησαν ούτε την περιμένω. Αυτή είναι η στάση ζωής τους και αν ζητήσουν από μένα ή από κάποιον άλλον είναι σαν να διαψεύδουν την ίδια τους την ύπαρξη… Άλλωστε η λάσπη είναι η δουλειά τους».

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Φειδά: «Για χάρη μου είχε γίνει φονικό στη Φιλελλήνων. Ήξερε τη δόξα μου και δεν μπορούσε να με φτάσει»

Η μητέρα της Σίσσυς Φειδά ξεσπάει: «Η κόρη μου δεν με θέλει στο γάμο της»

Σίσσυ Φειδά: Τι έγραψε στα social media για την μητέρα της;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store